Dilluns s’asfaltarà el vial d’accés a Urgències

La Policia Local ha informat d’afectacions de circulació pels treballs d’asfaltat del vial que dona accés a la porta d’entrada del servei d’Urgències de l’Hospital Sant Jaume de Calella. Es faran dilluns 17 de juny, entre les vuit del matí i les sis de la tarda, i obligarà a tallar el trànsit des de la carretera que porta a Hortsavinyà per on només hi podran passar els serveis d’emergències. L’estacionament de les ambulàncies es reubicarà cap a la porta principal del centre hospitalari, i les parades de bus i taxi es desplaçaran a la zona d’aparcament. ambé quedarà afectat l’aparcament dels treballadors de l’hospital.

La Policia Local ha recollit en un mapa com quedarà la mobilitat i de quina manera es reubicaran els serveis a l’entorn de l’accés al servei d’Urgències amb motiu de les obres d’asfaltat que es duran a terme aquest pròxim dilluns 17 de juny, entre les vuit del matí i les sis de la tarda.

El servei de bus es desplaçarà a les parades del Toyca i al punt d’Informació i Turisme de la carretera. Els taxis passaran a la primera parcel·la de l’aparcament, on també només hi podran entrar els serveis d’emergències.

L’entrada de mercaderies estarà tallada i no es podran utilitzar els aparcaments de treballadors i de zona blava que hi ha al costat d’Urgències.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.