Manu Guix és el primer artista que exhaureix entrades pel NEC

Ja no hi ha entrades pel concert de Manu Guix & The Veterans. Un dels plats forts d’aquesta edició del NEC ha fet sold out en l’actuació al Far, que tancarà el festival el 30 d’agost. S’han programat 14 actuacions els divendres i dissabtes de juliol i agost al Far, amb l’única excepció del concert de gran format al Pati de l’Ós de Mishima i Quimi Portet.

El músic i compositor Manu Guix i la seva banda The Veterans repassaran els 6 treballs discogràfics publicats en un concert amb entrades exhaurides al Far. És el primer artista que exhaureix entrades. L’escenari a Calella ja li és familiar i hi portarà una proposta de pop d’autor, nodrida d’altres estils musicals com el soul, el jazz o el funky i de textures electròniques.

No ens cal res més” és la publicació més recent del músic, també productor i director musical de l’espectacle de “El Petit Príncep“, on Guix ha descobert la faceta d’actor. L’artista polifacètic també és mediàtic per formar part de l’equip docent d’Operación Triunfo.

Manu Guix és l’encarregat de posar punt final al NEC el 30 d’agost. Qui l’inaugurarà és Guillem Gisbert, que inicia trajectòria en solitari després de 15 anys com a integrant del grup Manel. Serà divendres 28 de juny quan presentarà “Balla la masurca!”. Li seguirà la formació Caribefunk de música afrocaribenya, el 5 de juliol; i després un altre dels grans noms del cartell: Santiago Auserón, la veu de Radio Futura.

Pels nostàlgics, el dissabte 6 de juliol reviurà l’esperit de Queen amb un tribut a la banda i d’El Último de la Fila, en honor al grup de Manolo García i Quimi Portet. Una actuació per preparar-se pel concert de gran format al Pati de l’Ós amb Mishima i Portet, programats pel 20 de juliol.

La potent veu de Mònica Green ressonarà el divendres 19 de juliol i, una setmana més tard, el 26, ho farà la de la cantora de flamenc Alba Carmona. En aquesta edició, el NEC 2024 suma un nou estil musical amb reagge perfilat amb sons pop. El calellenc Pep Grau presentarà, sota el nom artístic d’Irie Souljah, la proposta produïda amb el santpolenc Hugo Nubiola. La nit del 2 d’agost també hi haurà prèvia, nostrada, amb Punyent. Un grup calellenc de rock alternatiu, que tocarà en acústic les cançons dels seus dos àlbums publicats.

Completen el cartell A contra Blues el divendres 9 d’agost; Chano Domínguez i Mariola Membrives, una setmana després; i Roger Padrós, l’altra, completen la programació musical. Pel que fa als espectacles, el monologuista Pep Plaza pujarà a l’escenari calellenc amb “Autoficció” el 3 d’agost.

Al portal Entrapolis encara queden entrades disponibles amb tarifa reduïda per als joves que tinguin el Passaport Cultural o el Cultura Jove. La programació completa la pots consultar fent clic aquí.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.