Dimarts arrenca a Jovara una campanya d’asfaltats en diversos carrers

Imatge d'arxiu

El calendari d’execució dels treballs d’asfaltat en sis trams de carrers de Calella ha variat en els últims dies, postposant-ne l’inici a dimarts de la setmana vinent. Segons es va posar de manifest en sessió plenària, uns contratemps logístics de l’empresa adjudicatària n’ha estat el motiu. Això també ha alterat l’ordre de la programació, i si bé s’havia de començar per Cervantes finalment els operaris s’hi posaran primerament al carrer Jovara.

La campanya d’asfaltat de carrers, amb una inversió global aproximada de gairebé 150.000 euros, començarà dimarts vinent 13 de juny al carrer Jovara, en el tram entre Ànimes i Anselm Clavé. Se seguirà l’endemà dimecres, 14 de juny, per la plaça Pompeu Fabra i Bruguera. S’acabarà amb la millora del paviment dels carrers Cervantes, Costa i Fornaguera i Indústria -a partir del 19 de juny-.

Ho ha confirmat el tinent d’Alcaldia d’Obres Públiques, Jordi Sitjà: “Dimarts vinent començaran les obres, però no per Cervantes que és una obra molt important, sinó per un altre lloc: per la plaça Pompeu Fabra (davant del Restaurant Marina), farem un tram de Jovara entre Ànimes i Anselm Clavé, on no hi ha tanta afectació de trànsit, i Bruguera entre Miquel Cuní i Raval. Això serà la setmana que ve, i a partir de llavors programarem la resta d’actuacions: Cervantes, des de Monturiol a Anselm Clavé, i Costa i Fornaguera, entre N-II fins a Anselm Clavé”.

Sitjà ha insistit en què els veïns estaran puntualment informats de les afectacions que puguin ocasionar aquestes obres, especialment pel que fa als aparcaments privats. “No són actuacions de masses dies, un màxim dos, i bé sabem que les afectacions quan et toquen incomoden però entenem que són per millorar carrers i que són necessaris en termes d’interés general”, ha assenyalat.

La previsió és que la campanya d’asfaltat de carrers d’aquest any estigui enllestida a finals d’aquest mes de juny.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *