El referèdum d’independència coincidirà amb l’Ironman

Font: @PoliciaCalella

En una possibilitat ja apuntada fa setmanes per Ràdio Calella TV, l’anunci del president Puigdemont ha confirmat que la celebració del referèndum d’independència de Catalunya coincidirà amb un esdeveniment esportiu de gran volada, que té Calella el seu centre neuràlgic. L’1 d’octubre es disputarà l’Ironman Barcelona, el triatló internacional de lllarga distància que ha tancat inscripcions havent assolit la xifra de 3.000 participants.

El director d’Ironman Spain, Agustí Pérez, que ha declinat valorar aquest matí la coincidència ja confirmada, sí que va exposar setmanes enrere a Ràdio Calella TV que des de l’organització s’estava amentent sobre aquesta qüestió. Amb tot, Pérez deia llavors que difícilment es podria canviar la data l’Ironman Barcelona, tot i les complicacions que això pogués comportar, especialment el que té a veure amb els talls de carretera.

“Evidentment ho hem comentat a nivell intern i farem el treball que pertoca amb els polítics per assabentar-nos realment de quina és la situació que se’ns presenta. Sabem de la importància del moment però també que 10 mil persones vindran a Calella: hem d’entendre què és el millor per tots i com ho podem vehicular. Hem de pensar en vols i hotels que ja estan reservats de fa molts mesos, multitud de qüestions que podria provocar un impacte molt gran per la ciutat, i no seria en cap cas positiu”, va dir Pérez a mitjans de maig.

El novembre del 2016 i, per tant, deu mesos abans de la celebració de la prova de llarga distància, Ironman va esgotar tots els 3.000 dorsals que tenia disponibles.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *