Dimarts es començaran a retornar els diners de les entrades del concert anul·lat del NEC

L’actuació d’Hugo&Arnau es va cancel·lar com a mostra de solidaritat amb les víctimes dels atemptats de Barcelona i Cambrils. S’havia de celebrar divendres passat al Far de Calella, dins la programació del festival NEC.

El retorn dels 8 euros del preu de les entrades es farà al punt de venda habitual, al Museu Arxiu Municipal Josep Maria Codina i Bagué del carrer Escoles Pies.

“Malauradament i degut als atemptats es va anul·lar el concert d’Hugo&Arnau del festival NEC i, a partir demà dimarts, a tothom que va comprar una entrada se li retornarà l’import en l’horari en què també en l’horari habitual: de dimarts a dissabte de 18.00h a 21.00h; i diumenges i festius, d’11.00h a 14.00h”, ha informat la regidora de Comunicació i Noves Tecnologies, Lorena Sànchez.

L’organització del NEC no contempla pel moment reprogramar el concert del duet de músics maresmencs dins el cicle per falta de dates disponibles.

La pròxima actuació serà la del cantautor lleidetà Roger Mas, a les 10 del vespre d’aquest divendres 25 d’agost. El preu de l’entrada és de 8 euros.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *