Les reserves hoteleres a l’Alt Maresme aguanten l’impacte dels atemptats terroristes

Turistes passejant per la Riera Capaspre, divendres passat, hores després dels atemptats

En els últims dies s’han registrat cancel·lacions puntuals de les reserves en hotels de l’Alt Maresme, segons ha confirmat el president del Gremi d’Hosteleria del Maresme en declaracions a Ràdio Calella TV. Jordi Noguera assegura que després de l’impacte inicial dels atacs terroristes i el lògic temor que això va provocar en tots els ciutadans; el pas de les hores ha permès que s’hagi recuperat la normalitat, també entre turistes i estiuejants.

El president del gremi turístic confirma cancel·lacions i sortides amb antel·lació per part de clients dels establiments d’allotjament, però puntualitza que la repercussió ha estat “bastant baixa” a les destinacions de l’Alt Maresme.

“Algú que ha avançat el seu retorn amb una petita antel·lació d’algunes famílies que no han vist gaire clar continuar amb les seves vacances i han decidit posar-hi el punt i final; i alguna que encara estava pendent d’entrar, sobretot de cara al cap de setmana, també hem tingut algunes cancel·lacions. Però la repercussió general a nivell de reserves és bastant baixa i que la normalitat és pràcticament absoluta”, ha dit Jordi Noguera.

El sector turístic beneeix la decisió de les administracions de reforçar els dispositius de seguretat amb un major nombre d’efectius policials patrullant pel carrer, i vigilant punts claus com estacions de tren o víes de comunicació. “Això dona més tranquil·litat als nostres visitants. La implicació de les administraicons i dels cossos de seguretat i demergències fa que els ciutadans es mental·litzin i ens vegin com un lloc segur”, ha garantit Noguera.

El president del Gremi d’Hostaleria del Maresme manifesta el compromís del sector turístic per treballar perquè Catalunya i la seva capital, Barcelona, continuïnt sent considerades a nivell internacional com una destinació de primer nivell.

Noguera també ha explicat que els quatre membres d’una mateixa família francesa que s’allotja al càmping Enmar de Pineda de Mar, i que van resultats ferits en l’atemptat a La Rambla, evolucionen en la seva recuperació.

“Es tracta dés una família que estava allotjada al càmping Enmar de Pineda de Mar i que dijous al matí va decidir anar a Barcelona. Ho van fer un matrimoni amb el seu fill petit, i l’àvia d’aquest; l’avi es va quedar. Per desgràcia van patir l’impacte i el que sé és que en aquests moments estan en procés de recuperació”, ha explicat el president del gremi turístic.

A continuació podeu recuperar íntegrament l’entreivsta al president del Gremi d’Hostaleria del Maresmeme, Jordi Noguera.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *