Dimecres comença la 6ª edició del Festival “Canta al Mar”

Demà començarà la sisena edició del Festival Coral Internacional “Canta al Mar”. Enguany hi participaran 34 corals de 20 països diferents.

Òscar Boada s’incorpora aquest any com a director artístic, després de ser membre del jurat durant tres anys.

Els concerts es celebraran a diversos llocs de la ciutat, com la Plaça de l’Ajuntament, la Plaça de l’Església, la Parròquia de Santa Maria i Sant Nicolau, la Fàbrica Llobet-Guri, el Passeig Manuel Puigvert i el Pati de l’Ós. Enguany, també es visitaran escoles i residències d’avis.

El director de Relacions Internacionals d’Interkultur i director de Viatges Tauro, Marc Moreno, ha explicat un dels concerts més esperats, la Nit de la llum.

El nou director artístic, Òscar Boada, ha posat com a exemple el festival, en el que participen 1039 cantaires d’arreu del món, per demostrar que gent de diferents opinions poden conviure, en referència a la situació política de Catalunya.

Interkultur i l’agència de viatges Tauro són els organitzadors de “Canta al Mar”, que es celebrarà del 25 al 28 d’octubre.

A continuació podeu escoltar íntegrament l’entrevista que el director de Relacions Internacionals d’Interkultur, Marc Moreno, i el director artístic de “Canta al Mar”, Òscar Boada, han concedit a Ràdio Calella Televisió.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *