Treballs de millora a la Plaça Conrad Prat

Continuen els treballs de remodelació de la plaça que hi ha davant la polivalent de la Fàbrica Llobet-Guri. El projecte contempla una part de jardineria, amb l’aplanament de la plaça i dels marges, la col·locació d’un nou reg agrícola i la substitució de les plantes que hi havia per d’altres autòctones; i una altra d’obra, que implica la construcció d’un nou mur i una nova escala, que serà de formigó encofrat. L’obra suposa una inversió de poc més de 27.000 euros i s’ha adjudicat a Floristeries Bancells.

L’alcalde Marc Buch en va donar comptes en el live que va fer la setmana passada, quan va anunciar que es vol completar l’actuació a la Plaça Conrad Prat amb la millora de l’espai de jocs infantil.

Estem renovant la plaça, sobretot els talussos, perquè teníem problemes d’escorrantí quan plovia. Ho estem consolidant i també millorant l’enjardinament, i quan ho tinguem fet, el següent pas seran els jocs infantils.

Ja hi ha data per a la renovació de l’espai de lleure infantil del Passeig Manuel Puigvert per convertir-lo en el primer parc inclusiu de Calella, fent realitat la proposta guanyadora del Pressupost Participatiu del 2019 que el consistori va assumir i va decidir fer créixer, incrementant la inversió prevista fins els 180.000 euros. L’alcalde va anunciar la setmana passada que els nous elements s’estan construint i es podran començar a col·locar el pròxim mes de febrer. Tindrà nou jocs diferenciats i en destacarà una gran estructura en forma de Far, que impregnarà tot l’espai d’un ambient mariner. Serà apte per a infants de tot tipus de capacitats.

Mentrestant, continuen funcionant els gronxadors de sempre. Al costat, el bar la Gàbia està temporalment tancat. La gestió i explotació de l’establiment que és propietat de l’Ajuntament de Calella està en procés d’adjudicació. El concurs públic es va publicar al perfil del contractant l’endemà que el Ple Municipal n’aprovés les bases, el 2 de desembre, i les ofertes es poden presentar fins a finals de mes de forma telemàtica. La concessió serà per un període 10 anys, que no es podrà prorrogar. El consistori preveu que el desenvolupament del procés permeti que l’establiment pugui estar en funcionament per Setmana Santa.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *