[ACTUALITZACIÓ] Aquest dimecres es coneixeran els guanyadors del Premi Ciutat de Calella 2019

premi-2019

Tres candidats en la categoria individual i quatre en la d’entitats aspiren a rebre el reconeixement de votació popular que convoca l’Ajuntament de Calella i que aquest 2019 arriba a la sisena edició. El teatre Orfeó acollirà aquest 1 de maig la gala de lliurament de premis (12.00h) que es podrà veure per Ràdio Calella TV.

Ràdio Calella TV ha publicat un conjunt de càpsules de presentació de tots els candidats, que també es projectaran durant la cerimònia que tindrà lloc aquest dimecres 1 de maig.

Els candidats de la categoria individual són Txell Botey, fundadora de la companyia Teatre al Detall; Adela Castellà, presidenta de l’Associació de Pubillatge de Calella; i Pere Puig, creador i cap de la Unitat Funcional de Patologia de la Mama de l’Hospital Sant Jaume de Calella.

En la categoria d’entitats, hi ha quatre nominats: Amics del Parc Dalmau, Calella Marxa, l’Escola Pia i els Udols de Foc.

El Premi Ciutat de Calella reconeix les aportacions de persones o associacions en el foment de la convivència, la llibertat, la solidaritat o la igualtat a Calella.

En l’última edició es va entregar el Premi Ciutat de Calella al desaparegut Josep Maria Lloveras, de Gent de Barri de Pequín, a i la Cooperativa l’Amistat.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *