[Vídeo] Els candidats al Premi Ciutat de Calella 2019

Demà s’entrega al Teatre Orfeó Calellenc la sisena edició del Premi Ciutat de Calella. Coneix a fons els candidats individuals i les entitats nominades. La gala s’enregistrarà i es podrà veure en diferit a RCTV.

Adela Castellà, presidenta de l’Associació de Pubillatge de Calella: “És una sorpresa molt agradable i una responsabilitat per continuar fent la feina dins el pubillatge“.

 

Txell Botey, actriu i cofundadora de la companyia Teatre al Detall: “Hi ha molta poesia en la feina que fem“.

 

Pere Puig, creador i cap de la Unitat Funcional de Patologia de la Mama: “Aquest any em jubilaré i el premi pot ser un colofó molt important en la meva carrera professional“.

 

Els Amics del Parc Dalmau estan nominats en la categoria d’entitats. Francesc Clarà, president: Cada dissabte cuidem de la part forestal del parc“.

 

L’entitat Calella Marxa torna a estar nominada al premi. Ens en parlen Martí Barrera i Francesc Montero: “No busquem viure més anys, sinó donar qualitat als nostres anys

 

L’Escola Pia de Calella celebra els seus 200 anys de presència al poble. Marisa Romero, directora: “A la ciutat res s’explicaria sense l’Escola Pia. Els escolapis van arribar amb l’objectiu de donar resposta a una necessitat, molts nens i nenes necessitàven una escola on anar“.

 

L’última de les entitats nominades són els Udols de Foc, els diables de Calella. La seva presidenta és la Pilar Riera: “Hem recuperat festes que havíem perdut a Calella, com l’enterrament de la sardina“.

Compartir

Potser t'interessa

1 Resposta

  1. Dolors torre ha dit:

    Visca i bona sort a tots. La feina ben feta sempre te futur i simpatitzants.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *