Disminueixen els robatoris a les zones rurals gràcies a la col·laboració dels pagesos

El tinent d’Alcaldia de Seguretat de l’Ajuntament de Calella ha afirmat que en els últims mesos s’ha registrat un descens del nombre de robatoris a les zones rurals de la ciutat. I ho atribueix a l’increment de mesures de protecció que han instal·lat els pagesos a les seves propietats, i que han permès efectuar diverses detencions en els últims dies.

Albert Torrent va dir ahir en sessió plenària que la col·laboració dels propietaris rurals està sent capdal per incrementar i garantir la seguretat en una zona molt àmplia, quant a extensió de terreny. Va ser en resposta a una inquietud expressada pel portaveu del Grup Municipal de la CUP. “Ens preguntem si hi ha prevista alguna mesura especial, a part de les parelles mixtes que ja funcionen, per pal·liar aquest problema”, va preguntar Jan Catà.

“Estem encaminant en positiu aquesta situació, que francament ha estat horrorosa, gràcies a què els pagesos estan començant a respondre, encara que penso que una mica tard”, lamentava Torrent. “Els haviem dit que poséssin sistemes d’alarma que avui dia són econòmics i es donen capacitat de resposta en una àrea molt àmplia i poc il·luminada (…) Gràcies a això la setmana passada es van fer dues detencions i es va recuperar material que s’havia robat a diverses vinyes”, va exposars.

De la seva banda, els propietaris de vinyes i cases rurals, la majoria localitzades a la zona del Torrent del Raig, reclamen que s’intensifiqui la presència policial com a mesura dissuassòria.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *