Dissabte es presenten els “Amics del Parc Dalmau”

image1

Es presenten com una colla de gent que estima el Parc Dalmau, interessats en la seva conservació i millora. L’objectiu principal és «anar de bracet» amb l’Ajuntament i col·laborar-hi per donar uns nivells òptims de conservació de tots els elements que componen el parc, ja siguin naturals, culturals o artístics.

parc-dalmau-desperfectes1-640El dia 12 de novembre, a les 6 de la tarda, es presenta una nova associació a Calella. Serà al primer pis de la Sala Mozart. Com el seu nom ja indica, el seu objectiu és millorar el Parc Dalmau de Calella. El seu secretari és Francesc Clarà, que ha explicat a l’Info Vespre que ara mateix veuen el Parc Dalmau en un estat de deixadesa que cal corregir aviat.  “Des del nostre punt de vista, no està en les condicions que hauria d’estar. Veiem que està bastant deixat i moltes coses es podrien millorar. S’ha de tenir en compte que aquests últims anys la sequera ha estat molt perjudicial, però a la part forestal pensem que es podria millorar bastant. Hi ha arbres morts que s’haurien de treure i fer neteges de cara a l’estiu per evitar incendis. Però això ho volem parlar amb l’Ajuntament per veure com es pot enfocar“.

Francesc Clarà ha volgut desvincular la nova associació de la seva faceta com a polític militant de la Secció Local d’Esquerra Republicana. Es dóna el cas que clarà és el representant d’Esquerra al Consell Municipal de Medi Ambient i que ha treballat en el projecte sobre el Parc Dalmau que la formació independentista va presentar a l’equip de govern. La seva pertinença a aquesta entitat l’atribueix al seu interès personal per vetllar per tot l’espai natural de Calella, i ha remarcat que l’entitat la formen ara mateix unes 10 persones, que no estan vinculades a Esquerra. El seu objectiu no és polític sinó social, per treballar des del voluntariat en arreglar el Parc Dalmau allà on no hi arribi l’Ajuntament. Clarà: “Podem ajudar en el que sigui. Ens agradaria fer tasques de manteniment, ser pro-actius i aportar el nostre punt de vista, però sobretot col·laborar i ens volem donar a conèixer al major nombre de calellencs possible i a veure si engresquem gent que s’apunti de socis a l’associació per millorar el parc i tirar endavant el nostre projecte“.

Francesc Clarà ha recordat també que la proposta de millora del Parc Dalmau va perdre la votació del procés participatiu als pressupostos per un marge petit de vots i espera que l’Ajuntament tingui en compte la demanda important de millores en aquell espai que vol bona part de la ciutadania i s’avingui a treballar conjuntament amb la nova associació.

Aquí podeu escoltar l’entrevista sencera a Francesc Clarà, emesa a l’Info Vespre

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat