L’Atsoc renova i amplia la junta directiva per entomar nous reptes artístics

Assajos del musical "Jesucrist Superstar" produït per l'Atsoc
Assajos del musical "Jesucrist Superstar" produït per l'Atsoc

L’Associació de Teatre Solidari de Calella (Atsoc) acaba de celebrar l’assemblea de renovació de la junta directiva de l’entitat, a partir de la qual s’amplia la seva representació de cinc a onze membres.

Ramón de Calassanz es manté a la presidència de l’Atsoc, que ha creat i definit una nova estructura d’organització per abordar les múltiples feines que es deriven de la seva activitat artística.

“Continuo com a president, a la vicepresidència hi haurà en Jordi Coll, la tresorera serà la Magda Pla, a la secretaria hi haurà la Laura Janer i de vicesecretari tindrem en Santi Basart, a més dels vocals (…) Hem creat un grup de treball d’arts i escena, un de màrqueting i comunicació, d’organització i logística, un pel tema legal i financer, i el darrer per tot allò que té a veure amb els esdeveniments”, ha comentat

Un dels principals serà el musical que estrenaran a finals d’any a benefici de la Marató de TV3. El títol encara no es coneix, però el que té en ment l’Atsoc és reprogramar l’exitós Jesucrist Superstar de l’última edició. Diu el president de l’entitat que ja han fet els números i que ara estan valorant dates i escenaris.

Abans però participaran en el Carnestoltes infantil de Calella i confirmen l’organització novament d’una revetlla d’estiu, per la bona acollida que va tenir en la seva primera edició.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat