Diumenge arriba la 18a Marxa de la Minerva a Calella

Com cada any al voltant de la Festa Major té lloc la Marxa de la Minerva. Enguany, serà la 18a edició amb dos recorreguts, xocolatada, esmorzar de botifarra o formatge i samarreta commemorativa.

Aquest diumenge, 15 de setembre, a les 8.00 h i davant del Monument a la Sardana tindrà lloc la sortida de la 18a Marxa de la Minerva. Ens ho explica Martí Barrera de Calella Marxa.

Hi haurà dos recorreguts: un bastant popular, que serà el curt de 12 kilòmetres i l’altre que és més llarg, és de 22 kilòmetres. Aquest pot servir de preparació per tota aquella gent que al mes d’octubre farà la caminada de resistència de La Llopa. Al llarg del recorregut, en el curt hi haurà dos avituallaments i en el llarg tres.

Al llarg del recorregut s’oferiran diversos refrigeris: en el kilòmetre 5, hi ha una xocolatada; en el kilòmetre 12, hi ha la taronja, xíndria, etc. i en el kilòmetre 18, hi torna a haver aigua, taronja i xíndria. L’arribada de la Marxa popular serà al mateix Monument a la Sardana, on es rebrà la camiseta, la bossa i l’entrepà de botifarra o formatge. Barrera diu per on transcorreran aquests recorreguts.

Des del Monument a la Sardana aniran cap als Apartaments Codina, al camí fondo i arribaran a l’Era d’en Mora. Aquí hi haurà l’encreuament entre la Marxa llarga i la Marxa curta. Els de la Marxa curta faran Riera, passeig de Mar fins a arribar al Monument de la Sardana. Mentre que els de la llarga travessaran la carretera nova, aniran cap a Ca l’Estol, faran una volta per Can Carreras, tornaran a Ca l’Estol, seguiran pel camí dels Escoltes, l’Era d’en Mora i cap a baix.

Les inscripcions es poden fer, fins divendres, a l’oficina de Calella Marxa (c. Sant Joan, 8) a un preu de 8 €. I, al mateix dia, una hora abans de la sortida al preu de 10 €.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *