Diumenge se celebra la 2ª marxa popular de la Policia de Calella

Una prova esportiva assequible a tots els públics i que té un rerefons solidari ja que tot el que es recapti a través de les inscripcions, que són de 10 euros per dorsal, es destinarà a finançar part del projecte d’accés al servei de traumatologia i ortopèdia de l’hospital de Bathalapalli de la Fundació Vicente Ferrer a l’Índia.
La marxa serà tot un èxit ja que s’han exhaurit els 400 dorsals disponibles.

Un projecte que en el proper any ajudarà a 9000 persones amb diferents discapacitats. Ho explica Raquel Sabater, responsable del departament de relacions amb els grans donants de la Fundació Vicente Ferrer.

Raquel Sabater ha explicat que tots els projectes que impulsa la Fundació Vicente Ferrer són transversals i tenen en compte la persona i tot el seu entorn. Sabater ha volgut posar de relleu la importància d’aquest projecte ja que, segons relata, si ja és difícil viure amb una discapacitat física, en el context de l’Índia i sent dona o nena, encara ho és més.

La marxa popular de sis quilòmetres arrencarà a les nou del matí des del monument a la sardana i just una hora després sortirà la cursa de 10km.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *