El director general de Turisme de la Generalitat visita el MUTUR

mutur-14-10

Octavi Bono, va accedir aquest juliol al càrrec en substitució de Marian Muro i avui ha visitat el Museu del Turisme de Calella.

Octavi Bono ha dit que ha estat una visita extraordinàriament interessant, ja que el MUTUR és un lloc on es pot veure i entendre l’evolució del turisme i els factors que l’han condicionat.

Més enllà d’aquesta visita a l’equipament, Octavi Bono ha fet valoració de la temporada turística a Catalunya, de la qual n’està molt satisfet, sobretot pel volum d’ingressos que han deixat al país els turistes que ens han visitat a l’estiu.

Octavi Bono ha comentat que la setmana que ve Catalunya serà present a la Fira de Turisme d’Àsia, a Singapur i es mostraran diferents mostres de cultura catalana, com per exemple una actuació de castells dels Minyons de Terrassa, que són la colla que cada any dóna a Calella el títol de Plaça de 9 per Festa Major.

Bono ha estat acompanyat per l’alcaldessa de Calella, Montserrat Candini, per diversos regidors de l’Ajuntament i també pels presidents de l’Associació Turística de Calella i del Gremi d’Hoteleria del Maresme.

Candini ha destacat que la visita de Bono a Calella és una primera presa de contacte per tal que pugui conèixer de primera mà la feina que està fent el consistori en matèria turística.

Candini ha explicat que el director general de Turisme de la Generalitat ha pogut intercanviar impressions amb els representants de l’Associació Turística de Calella i del Gremi d’Hoteleria del Maresme. L’alcaldessa també ha recordat que malgrat tenir més de 60 anys d’experiència en el fet turística, mai es pot abaixar la guàrdia.

La visita s’ha fet aquest migdia a les instal·lacions del Museu del Turisme, que just ahir van quedar inundades per les fortes pluges del dimecres.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat