Divendres comença la Romeria a Montserrat, amb el pelegrinatge de prop de 400 calellencs

Mossèn Cinto Busquet en un dels actes de la Romeria a Montserrat (arxiu)

Les obres a l’edifici de les cel·les Abat Oliba condiciona el volum de participació d’enguany a la Romeria a Montserrat que organitza la Parròquia de Santa Maria i Sant Nicolau de Calella, i que comença divendres i s’allargarà fins la festivitat de Tots Sants. És el tradicional pelegrinatge dels calellencs a la muntanya màgica per compartir amb comunitat els actes religiosos i litúrgics que es preparen, enguany amb algunes novetats, i que dona peu també a disfrutar de l’entorn natural.

El responsable de la parròquia de Calella, mossèn Cinto Busquet, ha explicat que una de les novetats de la 89ena edició de la Romeria a Montserrat serà la trobada amb el Pare Abat, més distesa i llarga que l’habitual recepció que es fa als romers de Calella. S’hi espera la presència del tinent d’Alcaldia de Ciutadania, que assumirà la representació de l’Ajuntament de Calella per problemes d’agenda de l’alcaldessa.

A continuació podeu recuperar íntegrament l’entrevista a mossèn Cinto Busquet sobre la programació d’actes de la Romeria.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *