Doble funció d’“Una nit amb el Mag Lari”, aquest dissabte al Cicle Cultural

lariwebhome

El Mag Lari portarà demà a la Sala Mozart un tastet dels trucs que ha anat conreant al llarg de 25 anys de trajectòria als escenaris i a la petita pantalla. I tot regat amb molt d’humor, que és un dels seus trets característics. A “Una nit amb el Mag Lari” hi haurà aparicions i desaparicions, sorpreses i riures. El Cicle Cultural ha programat dues funcions de l’espectacle per garantir butaques per a tothom, respectant les mesures anti-Covid que encara imposen restriccions d’aforament. Les entrades estan a la venda al preu de 12 euros.

La gent de Calella i de comarca té l’oportunitat de veure aquest dissabte un dels il·lusionistes més populars del país. Un referent de la màgia aquí i fora, conductor de programes de televisió de refèrència i qui ha estat al darrera d’una de les produccions més impactants dels últims anys: Nada es imposible, del Mago Pop.

És el Mag Lari, un showman que sorprendrà amb un espectacle que combina trucs de desaparicions amb números tradicionals, i tot amb el seu humor característic de fil conductor. S’han programat dues funcions d’Una nit amb el Mag Lari. Per a la primera de les 18h s’han exhaurit les entrades. En queden per al passi de les 20.30h, disponibles a entrapolis.com al preu de 12 euros. També a taquilla, on hi ha tarifa reduïda per a gent jove i col·lectius vulnerables.

Com en totes les propostes del Cicle Cultural, es recomana arribar a la Sala Mozart amb mitja hora d’antelació per garantir una entrada escalonada i sense aglomeracions. A l’accés hi haurà dispensadors de gel hidroalcohòlic i serà obligatori l’ús de la mascareta en tot moment.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat