Continua baixant la xifra d’ingressats per Covid a Calella

Baixen les dades de casos Covid que requereixen d’atenció als centres hospitalari i sociosanitari de Calella. L’última actualització d’aquest dijous de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva, deixa la xifra en 46 pacients, 17 ingressats al Sant Jaume i 29 al sociosanitari. A més, ha reportat 2 defuncions.

En els últims quatre dies, s’han produït 6 ingressos de pacients positius per coronavirus a l’Hospital Sant Jaume i s’han donat 16 altes; que deixa en 17 el nombre de persones que s’hi estan atenent, segons dades d’aquest dijous facilitades per la Corporació de Salut del Maresme i la Selva. També s’han comptabilitzat dues defuncions.

De la unitat de medicina interna del centre hospitalari s’han derivat 4 pacients fins al sociosanitari, on ara hi ha 17 ingressats. També s’han comptabilitzat 5 altes, i cap traspàs.

Tenint en compte tots els centres de la Corporació, el nombre de professionals positius i en aïllament per la Covid és de 12 persones.

Repunten els indicadors epidemiològics

Ha pujat fins els 388,8 punts el risc de rebrot a Calella, que continua en un nivell molt alt. De la seva banda, la taxa de reproducció ja frega l’1. Quan se supera, l’epidèmia recupera la fase expansiva.

mapa covid

El grup de recerca BIOCOM-SC de la UPC ofereix dades sobre el nombre de casos diagnosticats amb PCR o test d’antígens. En els últims 7 dies han estat 30, i l’acumulat de les dues últimes setmanes és de 76. Les xifres han baixat significativament.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *