Doble jornada de donacions a Calella organitzada pel col·lectiu Bombers amb cor i el Banc de Sang

La campanya “Els bombers i les bomberes t’acompanyen a donar sang” arribarà aquest cap de setmana a Calella. Aquesta iniciativa solidària que impulsen conjuntament el col·lectiu Bombers amb cor i el Banc de Sang i Teixits de Catalunya se celebra en 37 ciutats catalanes, i amb suport de 38 parcs del país, amb l’objectiu de remuntar les reserves de sang abans de Setmana Santa. Les donacions es podran fer dissabte 26 de març i diumenge 27 de març a la Fàbrica Llobet-Guri, demanant cita prèvia i fent reserva d’hora.

La doble jornada de donacions de sang de la campanya amb els Bombers de la Generalitat de Catalunya es farà dissabte en horari ininterromput de 10h a 20.30h, i el diumenge, només durant el matí, de 10 a 13.30h. Pots demanar cita prèvia clicant aquí.

Totes les persones que vinguin a donar sang rebran un obsequi. Enguany, aquest serà un detall 100% solidari; un punt de llibre que es converteix en una llavor que es pot plantar, cuidar i fer créixer. Amb cada donació de sang s’ajudarà a millorar i reescriure la vida de les persones ateses als centres Sant Joan de Déu.

Els protagonistes del cartell d’enguany són bombers i bomberes de la unitat GROS de Cerdanyola del Vallès, tècniques operadores de la Sala de Control de la Regió d’Emergències Metropolitana Nord, i donants i professionals del Banc de Sang.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *