Els Maduixots conviden a tothom a la festa d’inauguració del seu local

Després de 8 anys de vida, la Colla Castellera de l’Alt Maresme i la Selva Marítima tindrà local propi. Han llogat una nau al Polígon Industrial de Pineda de Mar i l’han adequat per convertir-la en el centre de la seva activitat. Els Maduixots l’inauguraran el dissabte 2 d’abril amb una festa oberta a tothom. La intenció és atreure l’interès de gent que fins ara no ha estat vinculada a la colla i animar-la a formar-ne part. Han programat activitats de sis de la tarda fins la matinada, amb la participació d’entitats del territori vinculades a la cultura popular.

La festa d’inauguració del local maduixot arrencarà amb una xocolatada popular i jocs i tallers infantils. Hi haurà concert de grallers i cercavila gegantera, i una batucada amb els Diables de Tordera. La tallada de la cinta es farà a les vuit del vespre i se celebrarà aixecant un pilar. La Colla Castellera de l’Alt Maresme i la Selva Marítima prepara un sopar popular amb botifarra i calçots, amb reserva prèvia a través de la seva pàgina web i al preu de 9 euros. A partir de llavors, la música serà la protagonista de la festa, incloent l’actuació del grup Johnny Folker.

actes inauguració local castellersMarc Ruiz, president de la colla castellera, convida a tothom a treure-hi el nas en algun moment.

Vol ser una festa oberta a tothom perquè la gent vegi com és el local i conegui la colla, a banda de trobar-nos tots, membres actuals i que ho han sigut, i passar una bona estona.

La Colla Castellera de l’Alt Maresme i la Selva Marítima fa una aposta important per tenir local propi, on assajar i centralitzar la seva activitat, després d’haver arrencat la seva trajectòria a l’Escola Sant Jordi de Pineda de Mar. Ha de ser un revulsiu per recuperar la vitalitat que tenien abans de la pandèmia, que ha afectat i molt a tota la cultura popular.

Després de dos anys de pandèmia, les entitats de cultura popular hem patit un sotrac molt important, a nivell de participació i de dinàmiques, perquè hem estat parats i la gent ha perdut el costum d’anar a fer castells. Encara assagem amb mascareta i no tothom se sent cridat. Entenem que disposar d’un local propi ens ha d’ajudar, per això hem fet l’aposta.

El local maduixot està ubicat al número 84 del carrer Montseny del Polígon Industrial de Pineda de Mar. Mentrestant, continua activada la campanya de micromecenatge per finançar l’adequació de l’espai d’assaig de la seva canalla. Han recollit 830 euros de l’objectiu fixat en 1.500 euros. Es poden fer aportacions que van dels 10 euros fins els 200 euros.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.