Dos detinguts per entrar a robar a Can Saula

Han aprofitat la matinada i que s’estan fent les obres de rehabilització de l’edifici, que ara és de propietat municipal, per entrar-hi per la força amb la intenció d’emportar-se material d’obra que hi ha a l’interior. La Policia Local ha enganxat els dos homes que eren dins la casa de Can Saula: tenen 22 i 35 anys, i han quedat detinguts i acusats d’un pressumpte delicte de robatori amb força.

En el moment de la detenció se’ls ha pogut intervenir altres objectes que podrien haver obtingut també de manera il·lícita en robatoris anteriors.

Fons municipals han confirmat a Ràdio Calella TV que a l’interior de l’immoble, ara mateix en procés de rehabilització, no hi ha cap objecte de valor patrimonial. El mobiliari i les peces de la família Humet-Saula que s’hi conservaven es van traslladar a d’altres dependències municipals per permetre la realització dels treballs per convertir la casa en un nou punt cultural de Calella. Amb l’última modificació del projecte, es contemplen espais per a la pinacoteca Humet-Saula, per un punt d’informació turística i per realitzar-hi activitats culturals.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *