Desallotgen un local del Parkinsol per motius de salut pública

L’Ajuntament de Calella ha desallotjat un local del Parkinsol per motius de salut pública. El local havia rebut queixes dels veïns per l’estat d’higiene, salubritat i deixadesa. S’ha buidat l’espai d’objectes que hi havia al seu interior i desparasitat. També s’ha requerit a la propietat que el local quedi tancat per evitar riscos d’intoxicació a possibles ocupants.

Els tècnics municipals han entrat a un local del Parkinsol, que s’ha acabat desallotjant per motius de salut pública. Segons informa l’Ajuntament, la motivació municipal protegir d’un problema de salubritat els ocupants de l’espai i la zona comunitària.

La inspecció ha anat a càrrec de l’arquitecte municipal i la tècnica en Salut Pública, amb el suport de la Policia Local. L’entrada s’ha produït amb ordre judicial impulsada per les queixes dels veïns sobre l’estat higiènic i la deixadesa, que afectava a tota la comunitat.

A l’interior del local hi havia una extrema brutícia i s’ha procedit a desallotjar l’espai d’ocupants i treure’n tots els mobles. Posteriorment, s’ha desparasitat i sanejat el local amb productes químics. Aquest fet és incompatible amb què hi hagi persones dins, ja que podrien resultar greument afectades per aquest tipus de productes. Per aquest motiu, des del consistori calellenc han demanat que el local quedi tancat per evitar riscos d’intoxicació.

Era la segona vegada que s’intentava entrar en aquest mateix local. Fa unes setmanes, l’Ajuntament va provar de fer una inspecció, però els ocupants no van permetre l’entrada als tècnics municipals.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *