La Casa del Llac triomfa al Concurs de Teatre Amateur Premi Ciutat de Calella

Aquesta obra del grup de teatre Enric Borràs de Sant Feliu de Llobregat ha guanyat el premi al millor conjunt, i també va guanyar el premi a la millor direcció, per a Joan Ribas.

Per altra banda, i ja en categories concretes, “Dotze sense pietat” i “T-10”, han estat premi ex aequo al millor muntatge del concurs de teatre calellenc. Els espectacles de la Inestable Ceretana de Puigcerdà i  de l’Encert de Sabadell han guanyat, de forma ‘ex aequo’, el premi al millor muntatge que concedeix Joventut Artística en el marc del Concurs de Teatre Amateur Premi Ciutat de Calella. De la seva banda, el públic que ha seguit el certamen teatral, omplint el Teatre Orfeó cada diumenge, ha posat en valor la proposta del Centru de Canet de Mar, atorgant a l’obra “Descalços pel parc” el premi de votació popular.

Quant als premis d’interpretació, el repartiment de El misàntrop, posada en escena pel Centre Moral de Gràcia, van emportar-se tres dels quatre reconeixements del certamen. Al millor actor, per a Joan Vallès, millor actriu per a Marta López, i millor actriu de repartiment per a Pilar Ruiz.

El premi al millor actor de repartiment ha estat per a Josep Pou, de la companyia del Centru de Canet de Mar, que va presentar al concurs calellenc l’obra Descalços pel parc.

El president de Joventut Artística, Francesc Playà, va elogiar el treball de totes les companyies teatrals participants al certamen, per l’amor i la dedicació –va dir– a l’escena, superant totes les adversitats. “Gairebé 1.600 persones han passat pel Teatre Orfeó, i els ha agradat el que han vist, perquè així ens ho han dit i ho han expressat durant la votació popular”, va assegurar Playà.

La temporada teatral de Calella es va posar en marca el passat mes de gener i ha permès assistir a un total de 10 obres de companyies amateurs catalanes.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *