Pedro Sánchez és també el candidat del PSC de Calella

Imatge d’arxiu

El primer secretari del PSC de Calella, Pere Tarrés, ha reconegut durant una entrevista a l’Info Migdia de Ràdio Calella Televisió que Pedro Sánchez era el seu candidat. Segons Tarrés, Sánchez representa l’aposta de PSOE d’esquerres i conseqüent.

Sánchez tornarà a liderar el PSOE després que aquest diumenge hagi guanyat amb claredat les primàries del partit per a la secretaria general imposant-se a Susana Díaz i Patxi López. Sánchez ha sumat el 63,07% dels suports davant del 28,22% de Díaz i el 8,71% de López.

Pere Tarrés considera que el d’ahir va ser un dia històric en què els militants han marcat un nou camí per al partit. Segons ell, el resultat d’ahir demostra que els militants volen un partit d’esquerra, clar i conseqüent. No amaga que la seva aposta era per Sánchez: “Sí, evidentment no es podia dir però era una veritat a veu alçada i estem molt contents. Per a mi és un dia històric per al nostre partit. La militància ha donat el tret de sortida a una nova manera de fer. La força dels vots ha estat la que ha marcat el nou camí dels socialistes”.

Pere Tarrés creu que la feina a partir d’ara és reconstruir el partit per dins, unificar les diferents corrents ideològiques tot i reconèixer que no serà una tasca gens fàcil: “Volem una nova visió de país i ho hem demostrat amb el suport al Pedro Sánchez. Ara el més important per damunt de tot és la unitat per refer el nou camí del socialisme. Em sento molt orgullós de formar part d’aquest partit que és, per a mi, el primer partit democràtic d’Espanya i de Catalunya”.

Ara, els dirigents del PSOE miren ja al congrés federal que s’ha de celebrar els dies 16, 17 i 18 de juny. Serà on es proclamarà finalment el secretari general, es definirà la línia política, s’escollirà l’executiva, els 65 membres del comitè federal i la comissió federal d’ètica i garanties. També a partir d’ara es donarà el tret de sortida per a tots els congressos territorials.

Sánchez s’ha imposat també a la mesa electoral de Calella on han votat els militants d’Arenys de Mar, Arenys de Munt, Canet, Sant Cebrià de Vallalta, Sant Pol, Sant Iscle de Vallalta i Calella. Aquí la participació ha estat del 55,88% . Sánchez ha obtingut 50 vots, Patxi López 4 i 3 han estat per Susana Díaz d’un total de 102 persones convocades.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *