Inversió de gairebé mig milió d’euros per a la rehabilitació estructural de l’Hostal Vell

hostal_vell

L’Ajuntament de Calella ha enllestit el projecte de consolidació de l’estructura de l’edifici de Can Saleta, que s’espera adjudicar en breu i que es treu a licitació per un import de 487.809 euros. Un pas més per arranjar el conegut Hostal Vell i convertir-lo en un centre d’usos municipals, encara sense tenir-los de tot concretats.

El pla d’usos de l’Hostal Vell està actualment en estudi, segons ha explicat El tinent d’Alcaldia d’Obres Públiques, Jordi Sitjà, en una entrevista a l’Info Migdia de Ràdio Calella TV. “Hi estem treballant, amb el suport tècnic de la Diputació de Barcelona. Però de les funcions que farà, les prioritats són les que tinguin a veure amb l’emprenedoria i l’activitat comercial”, ha avançat.

Obrint la porta a un possible trasllat dels serveis municipals de Promoció Econòmica, i sense descartar d’entrada altres àrees i crear espais polivalents per a entitats, tal i com s’havia apuntat en un primer moment.

L’Ajuntament de Calella i la Corporació de Salut del Maresme i la Selva van acordar el traspàs de la titularitat de l’Hostal Vell en favor del municipi en el marc d’una operació de permuta de terrenys. El primer que s’hi va fer va ser una actuació d’apuntalament i neteja.

Ara es busca consolidar l’estructura, deixant per una fase posterior la distribució interior d’un espai, dividit en dues plantes i de 600 metres quadrats. “Es faran tots els reforços estructurals que calen, tant de forjats, de sostre i de façanes”, ha comentat Sitjà, qui precisa que els treballs hauríen d’enllestir-se a finals d’any.

L’Hostal Vell és un dels edificis inclosos en el catàleg de béns culturals protegits i catalogats de Calella, i per això els elements estructurals s’han de conversar en la seva rehabilitació.

A continuació podeu escoltar íntegrament l’entrevista amb Jordi Sitjà, tinent d’Alcaldia d’Obres Públiques.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat