Dues ballarines de l’estudi de dansa Bilans aconsegueixen el certificat de primer nivell de la UNESCO

Foto: Xavi Salbanyà

Són Sara Skikti Martín i Marta Villaret Ribot, de 18 anys i alumnes del centre que dirigeix la calellenca Mercè Panosa. Han participat per primera vegada en el projecte de reconeixement de nivell que promou el Consell Internacional de la Dansa de la UNESCO, i ho han fet conjuntament amb una escola arenyenca.

En declaracions a l’Info Migdia, Mercè Panosa ha explicat que les seves dues alumnes van presentar-se amb coreografies de dansa clàssica. Ha assegurat que el reconeixement és molt merescut perquè ha estat el resultat d’un estiu intens de treball i assajos.

El projecte l’oferim a les alumnes amb la condició que puguin estar treballant-hi durant l’estiu. Aquest any ho han volgut fer la Sara i la Marta. La UNESCO exigeix un nivell en base a una programació, que és el que hem estat treballant. Sempre pot passar que no surti bé, però aquest primer any sí.

Les ballarines de l’estudi Bilans van presentar dues coreografies de dansa clàssica ideades per la professora i directora. La participació calellenca al projecte del Consell Internacional de la Dansa de la UNESCO ha estat possible gràcies a l’entesa amb l’Escola de Ballet d’Arenys, que està inscrita a l’organisme. Les seves alumnes van presentar-hi en la modalitat de flamenc.

Totes les alumnes altmaresmenques, un total de sis, han rebut el certificat de primer nivell de dansa.

A continuació pots escoltar íntegrament l’entrevista a Mercè Panosa.

Foto: Xavi Salbanyà

Foto: Xavi Salbanyà

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *