Dues persones amb positiu per Covid-19 estan ingressades a l’Hospital de Calella

La Corporació de Salut del Maresme i la Selva insisteix en demanar a la població que segueixi les mesures d’higiène bàsiques per minimitzar el risc de contagi i que no s’abaixi la guàrdia. Ho recorda en l’informe setmanal que emet amb les dades d’incidència de la Covid-19 als seus centres hospitalaris, segons el qual al Sant Jaume de Calella hi ha dues persones ingressades. La xifra és la mateixa que la de fa set dies.

A l’Hospital de Blanes, segons confirma l’organisme sanitari, hi ha un pacient ingressat per Covid-19. No hi ha cap cas entre els professionals sanitaris.

Salut confirma 160 positius de Covid-19 a Calella des de l’inici de la pandèmia

El mapa interactiu de casos de coronavirus que elabora el Departament de Salut indica que, des de l’inici de la pandèmia, s’han registrat 160 positius entre els veïns i veïnes de Calella. La xifra dels sospitosos acumulats està molt més disparada i arriba a les 1.518 persones. La dada fa referència a persones que en algun moment han presentat símptomes i des dels serveis de Salut se’ls ha classificat com a possible cas però no tenen una prova diagnòstica que ho confirmi.

mapa interactiu casos covid19 dm21

La mascareta és obligatòria en espais públics, tancats i a l’aire lliure

Per frenar l’expansió del virus, a Catalunya és obligatori l’ús de la mascareta per a totes les persones majors de 6 anys. S’ha de portat tant en espais tancats com en espais públics, oberts i tancats, encara que es pugui mantenir la distància física de seguretat. Estar menjant o bevent, fer exercici físic o banyar-se i prendre el sol a la platja són algunes de les excepcions a la norma.Es preveuen sancions de fins a 100 euros en cas d’incompliment.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.