L’Associació Amics del Cinema Rosebud es fa càrrec del CineClub

Can salom

L’entitat pren el relleu a Foto-Film Calella assumint la gestió del CineClub, que enguany aposta per fer projeccions a la fresca -al Passeig Manuel Puigvert- durant les primeres setmanes de la temporada. S’ha apostat per configurar un cartell adreçat al públic familiar, amb títols de cinema musical i per passar alguns films destacats de la dècada dels 80.

Yesterday, el 23 de juliol, i Puñales por la espalda, el 6 d’agost, són les dues pel·lícules que es projectaran dins el cicle de Cinema a la Fresca que s’han programat al Cineclub, que tancarà la temporada el 26 de desembre amb Mujercitas. El president d’Amics del Cinema Rosebud, Albert Guinart, ha explicat que s’han seleccionat títols per al públic familiar i que rememorin la producció més destacada dels anys 80.

Hem optat per pel·lícules de caire familiar, musicals i algunes dels anys 80; la selecció està feta amb aquest criteri. Perquè la temàtica del Calella Film Festival d’aquest any és la dècada dels 80, i hem volgut que el CineClub faci una aclucada d’ull al certamen.

La temporada arrencarà aquest dijous amb la primera de les projeccions a la fresca, que seran gratuïtes. La resta es passaran a la Sala Mozart, i caldrà treure una entrada. Guinart ha explicat que la crisi del Covid-19 ha endarrerit l’inici de les projeccions.

Es va fer tancar la programació per començar a principis d’any, però pel Covid-19 hi vam haver de renunciar. Ara, quan s’ha decidit reactivar-lo, s’ha optat per fer dues projeccions a la fresca, al Passeig Manuel Puigvert, tot i que en principi s’havia pensat amb la Sala Mozart.

Per l’Associació Rosebud d’Amics del Cinema, el més important és que Calella pugui seguir gaudint del cinema. Guinart ha explicat a quin acord econòmic han arribat.

L’entesa és la mateixa que abans amb Foto-Film Calella: es pacta que les projeccions es faran a la Sala Mozart, que es cobrarà una entrada i, si al final de l’any no s’ha cobert el pressupost, l’Ajuntament ha pres el compromís de cobrir les pèrdues que s’hagin pogut acumular.

Capernaum, El Club de los poetas muertos, ET el extraterrestre, Erase una vez en Hollywood, Mi gran pequeña granja i El oficial i el espia, son la resta de les pel·lícules que es podran veure durant la temporada del CineClub.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat