Ecovidrio fa campanya per millorar els nivells de reciclatge de vidre a Calella

VIDRE 3

Els sectors de l’hoteleria i la restauració de Calella s’han compromès a sumar forces per augmentar els nivells de reciclatge d’envasos de vidre, que l’any passat va arribar a les 727 tones a la ciutat. Un total de 160 establiments de la ciutat participaran en l’operativa d’estiu de l’empresa Ecovidrio, que significarà un reforç de les accions d’informació i sensibilització al personal encarregat de la selectiva i el repartiment de contenidors de color verd de forma gratuïta.

Ecovidrio té per objectiu incrementar els nivells de reciclatge de vidre durant aquest estiu en previsió d’un augment del consum dels envasos com a conseqüència de l’activitat turística. Durant aquestes setmanes, els treballadors de l’Àrea de Sostenibilitat de l’Ajuntament col·laboraran amb l’empresa en donar difusió de la campanya i aconseguir la col·laboració de ciutadans i empreses per aconseguir millorar les dades del 2019.

A Calella, l’any passat es van recollir 727 tones de vidre, un 3% més respecte el 2018. De mitjana, cada calellenc i calellenca va dipositar 38 quilos de vidre al contenidor verd. Aproximadament, això representa uns 133 envasos per persona i any.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat