El 47% dels turistes de les destinacions de la província de Barcelona repeteixen visita

Imatge d'arxiu
Imatge d'arxiu

Un nivell de fidelització elevat que es constata en l’últim estudi sobre el perfil turístic dels visitants de Barcelona ciutat i entorn durant el 2017. Amb tot, també creix el turista de primera visita, sis punts percentuals més que el 2016, que arriba amb vols de llarga distància.

L’estudi encarregat per l’Observatori de Turisme de la Diputació de Barcelona, l’Ajuntament de la capital catalana i Turisme de Barcelona també fa referència a la despesa global dels visitants durant el 2017. Va ser de gairebé 1.000 euros, dos terços dels quals per pagar l’allotjament, el transport i el paquet turístic contractat.

Més de 12 milions de turistes van allotjar-se en establiments hotelers de la demarcació, i el Maresme és la comarca que concentra més pernoctacions amb gairebé 7 milions. A diferència de la capital catalana, Barcelona, on el turista hi arriba principalment amb avió; el mitjà de transport més utilitzat a l’entorn és el vehicle privat, seguit de l’avió.

La nota de valoració del turista que visita Barcelona ciutat és de 8,8 sobre 10. A les destinacions de l’entorn es queda una mica per sota: 8,2.

Les Rambles és l’indret que més atrau als visitants. I en això no hi ha canvis respecte el 2016. El Barri Gòtic i la Sagrada Família li segueixen com els llocs més emblemàtics de la ciutat de Barcelona que no es volen perdre.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *