La nova temporada del Cicle Cultural començarà el 2 de gener

La Sala Mozart obrirà el diumenge de 2 gener una nova edició del Cicle Cultural amb una programació que s’allargarà fins al 9 d’abril i comptarà amb espectacles de teatre, dansa i musicals per a tots els públics. El nou cicle també comptarà amb nous escenaris, com el teatre Orfeó o la Fàbrica Llobet, que acolliran la majoria d’obres mentre durin les obres de reforma de la Sala Mozart. “La Motxilla de l’Ada”, de l’actriu calellenca Txell Botey i la seva companyia Teatre al Detall, serà l’obra encarregada d’inaugurar la nova edició. Totes entrades ja es poden comprar al web entrapolis.com.

La principal novetat del nou Cicle Cultural és que degut a les obres i reformes a les quals se sotmetrà la Sala Mozart, l’equipament cultural només podrà acollir les dues primeres funcions de la programació. Totes les altres es faran al Teatre Orfeó i a la Fàbrica Llobet.

El cicle oferirà un espectacle per setmana fins al 9 d’abril. Començarà amb “La Motxilla de l’Ada” el 2 de gener, li seguirà l’obra del malgratenc David Verdaguer “Començar” el 8 de gener, “A.K.A” el 15, “El sexe ocult” el 22 i tancarà el mes l’espectacle de dansa i teatre “Barbes Balena” el 29 de gener.

El mes de febrer s’estrenarà amb l’espectacle infantil “Safari” el dia 5, pel 12 hi ha programat “Blanca Desvelada” i “El Gegant del Pi” pel 19 de febrer.

Març també s’inaugurarà amb un espectacle per a nenes i nenes anomenat “Tripula” un obra de teatre que pujarà als espectadors a un globus aerostàtic, això serà el 6 de març. El dia 12 es podrà veure “Coloma“, “Angle mort” el dia 19 i “Benedicta Televisió” el 26 de març. Durant el mes d’abril només es faran dues representacions, “En Jan totlifan” pel 2 d’abril, un espectacle de titelles pels més petits i el Cicle conclourà el 9 amb “Laberint Striptease“.

Les entrades es poden comprar de forma anticipada a la web entrapolis.com, a la taquilla de la Sala Mozart els dimecres de 17.00 h a 19.00 h del vespre i dues hores abans de l’actuació sempre que no s’hagin exhaurit.

Com l’any passat, els organitzadors alerten que a causa de la situació actual provocada per la Covid, s’haurà d’estar sempre alerta davant possibles canvis del PROCICAT. Recalquen que en totes les funcions es respectarà l’aforament limitat d’acord amb la normativa vigent i serà sempre obligatori l’ús de la mascareta. A més, caldrà comprar entrada anticipada i un acomodador acompanyarà als espectadors als seus seients preassignats. També es recomana arribar amb 30 minuts d’antelació per fer una entrada esglaonada.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *