A la venda els primers abonaments pel Calella Rockfest 2018

Cartell Calella Rockfest

El festival de rock’n’roll de la ciutat torna amb força. Ja es poden comprar els primers abonaments pels dos dies de concerts, que enguany seran el 12 i 13 d’octubre, i que ja té confirmats noms com els suecs Hellsingland Underground i els americans Nashville Pussy i Mike Farris.

En declaracions a l’Info Vespre, representant de Rock on the rocks, Jordi Puig, ha explicat que els primers 100 abonaments tenen un preu promocional.

El festival ja és la sisena edició i, en principi, sempre hem fet el mateix, els primers abonaments sempre els hem fet amb una promoció, que serien els 100 primers i després quan s’acabin aquests, es posaran els abonaments a 50 euros, que també està molt bé perquè hem de tenir en compte que en principi seran 8 bandes.

Encara queden bandes per confirmar. Jordi Puig ha avançat que ja tenen tancats els noms de Hellsingland Underground i Nashville Pussy per divendres i de Mike Farris per dissabte, qui vindrà a presentar a Calella el seu primer disc en quatre anys, anomenat «Silver and stone».

Tenim tres noms que són dues bandes americanes i una banda sueca. La banda sueca són els Hellsingland Underground, una banda que té tres discos i que l’estil és un rock dur, un rock clàssic amb moltes influències de blues. Després tenim una altra banda que també és molt veterana, ja porten més de 20 anys també tocant, s’anomenen Nashville Pussy, són de Nashville, tenen també aquest rock’n’roll molt desenfadat, amb molts tocs d’AC/DC, amb molts tocs també de Motörhead, el rock americà de tota la vida i de moment aquestes dues bandes tocarien el divendres. I el dissabte tindríem un home que s’anomena Mike Farris, que és un home que fa un parell d’anys va guanyar un premi Grammy al millor intèrpret de gospel, el que passa que el que veurem aquí és més rock’n’roll.

El tipus de públic majoritari del Calella Rockfest és un públic rocker de mitjana edat que sol anar a concerts d’aquest estil, tant de forma individual com en família, i que prefereix recintes petits a concerts massificats. Jordi Puig ha explicat que són gent de Catalunya i de l’Estat espanyol i que estan aconseguint que se’n parli a tot arreu; mostra d’això és que també hi assisteix públic anglès, alemany, belga i francès. L’assignatura pendent és que també hi vagin els veïns i veïnes de Calella.

A continuació podeu recuperar l’entrevista íntegra a Jordi Puig, representant de Rock on the rocks.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *