El 93è Aplec de Calella permetrà el ball amb bombolles de fins a 12 persones

La 93a edició de l’Aplec de Calella se celebrarà finalment el cap de setmana del 5 i 6 de juny i es podrà ballar. Així ho ha anunciat l’Agrupació Sardanista de Calella que es mostra pletòrica després que l’any passat la pandèmia obligués anul·lar la trobada. Enguany comptarà amb les cobles La Principal de la Bisbal, la Cobla Orquestra Montgrins, la Cobla La Llobregat i la Cobla Marinada. L’Aplec pairal serà un dels pocs esdeveniments on el Procicat i Ajuntament de Calella han autoritzat que s’hi pugui ballar. Des de l’entitat esperen que aquesta trobada serveixi de precedent per a les activitats que s’han de celebrar més enllà del juny.

L’Aplec se celebrarà com cada any en dos escenaris diferents. El dissabte 5 serà al Passeig de Mar i diumenge 6 de juny al Pati de l’Os. S’espera que hi participin un màxim de 1.000 assistents que podran ballar, sempre, això si, dins del seu grup bombolla i amb mascareta. La presidenta de l’Agrupació Sardanista de Calella, Queralt Pedemonte, ha explicat que tothom que vulgui assistir qualsevol dels dos dies, haurà d’enviar un correu electrònic a calellasardanista@gmail.com indicant el grup bombolla – que haurà de ser d’un màxim de 12 – nom de tots els assistents, DNI i número de contacte.

L’únic que canvi és que tindrem un protocol de ball que fa que tots els assistents hagin d’enviar un correu electrònic i que s’ha de ballar amb el grup que t’inscrius. Que pot ser un grup d’un màxim de 12 perdones. Les persones que s’apunten individualment podran formar el seu grup bombolla allà. El grup bombolla és per evitar confinaments preventius.

La presidenta dels sardanistes també ha avançat que enguany també es comptarà amb servei de bar i menjar.

Com és costum l’Aplec també vindrà acompanyat d’una bona oferta hotelera i és que Pedemonte ha avançat que vindran assistents d’arreu dels Països Catalans. De moment ja hi ha més de 100 reserves per aquell cap de setmana.

L’Ajuntament ha destinat una subvenció de 22.000 euros per a la celebració de l’Aplec, les audicions d’estiu, revetlles i concert de Nadal.

Recupera l’entrevista a Queralt Pedemonte: 

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *