Calella celebra el Dia Internacional dels Museus amb jornades de portes obertes

Des de demà fins al 22 de maig Calella celebrarà el Dia Internacional dels Museus. Per commemorar la diada es podran visitar els espais museístics de la ciutat de forma gratuïta i amb horaris ampliats. Des del 1977 se celebra cada 18 de maig el Dia Internacional dels Museus. Un dia de l’any on els museus són els veritables protagonistes obrint les portes i oferint una variada oferta d’activitats.

Demà dissabte hi haurà jornada de portes obertes al centre d‘Interpretació del Far. Es podrà visitar de 10 a 14 h. També s’obriran les portes del Museu del Turisme de 17 a 21 h i del Museu de Calella de 18 h a 21 h.

El diumenge es podrà visitar en el mateix horari el Far (10-14 h), d’11 a 14 h el Museu de Calella i el Museu del Turisme d’11 a 14 h i de 17 a 21 h.

La jornada de portes obertes dels museus finalitzarà el dissabte 22 amb l’activitat musical “Nit dels museus” a càrrec de l’Associació de Teatre Solidari de Calella. Les sessions seran a les 18.30 h i a les 20 h al pati del museu arxiu de Calella. Per aquest esdeveniment cal inscripció prèvia al web teatresolidari.cat.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *