El Bisbe Sivilla participa a la II Jornada de Tecnologia digital i Educació artística

dav

L’institut Bisbe Sivilla ha estat present aquest cap de setmana a la segona edició de la jornada TACArt, la jornada de Tecnologia digital i Educació artística organitzada pel Departament d’Ensenyament i que s’ha celebrat a Barcelona.

8 alumnes de 2n, 3r i 4t d’ESO van promocionar el joc de ball que han desenvolupat a classe. El professor de tecnologia i ciències de l’institut, David Campeny, va acompanyar als alumnes a la fàbrica Fabra i Coats de Sant Andreu, on es portava a terme l’acte. En una entrevista a Ràdio Calella TV, ha explicat en què consisteix el joc.

Nosaltres hi vam participar amb un joc de ball interactiu, que consisteix en una pista de ball d’1m x 1m amb sis botons que es premen amb els peus seguint el ritme de la música. El joc està programat amb un llenguatge de programació que es diu scratch, que els alumnes del centre l’aprenen a 2n d’ESO, a tecnologia, i el programa que ells dissenyen està connectat a una placa que es diu makey makey que fa que la interacció del teclat de la pista de ball es pugui seguir el ritme de la música segons el que el programa ens marca a la pantalla.

dav

El programa de ball que han desenvolupat els alumnes

La tecnologia i l’educació artística són dos dels punts forts de l’institut, que ofereix optatives als alumnes relacionades amb aquests àmbits, com són la robòtica, el tractament d’imatges i xarxes socials o el desenvolupament d’aplicacions mòbils.

A continuació podeu recuperar l’entrevista íntegra al professor de tecnologia i ciències de l’institut, David Campeny.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat