El Calella està de moda es celebrarà del 27 al 29 d’abril

Els ciutadans de Calella podran copsar les tendències en roba, calçat i complements de cara a la temporada primavera-estiu 2018 en la nova edició del Calella està de moda. Del 27 al 29 d’abril, tindran lloc activitats per a tots els públics i tallers relacionats amb el món de la moda, amb la passarel·la central com a activitat principal.

Les activitats començaran divendres amb un taller per dissenyar el teu propi vano i un curs d’automaquillatge. El dissabte es faran els flaixos, en el que els models faran de maniquins vivents als aparadors de les botigues. Seran a les 18 h a algunes de les botigues del carrer Església, al tram comprès entre Cervantes i Mossèn Cinto Verdaguer. Tot seguit, els models desfilaran a peu de carrer en diverses zones, també dins de les botigues on les models posaran música en directe dintre dels aparadors, i acabarà amb una desfilada conjunta a les 20 h a la plaça Vicenç Ferrer.

També el dissabte es realitzarà un tractament facial i de mans i un canvi d’imatge a càrrec de Cise Imatge a la plaça de l’Església. Durant tot el dia hi hauran castells inflables per als nens i nenes a la plaça de l’Església, on a les 19 h començarà una cercavila dels Udols de Foc que finalitzarà a la plaça Vicenç Ferrer amb un concert de rumba catalana a càrrec del grup Triampa.

La passarel·la central serà el diumenge 29 a les 21 h i es situarà a la Riera Capaspre.

Els models ja estan assajant per tots els actes, les botigues els van triar en el càsting que es va celebrar el passat dissabte 7 d’abril.

Aquí podeu veure el reportatge de Pànic al plató sobre el càsting del Calella està moda.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *