El Calella Film Festival demana voluntaris per a la tercera edició del festival

Foto: Calella Film Festival
Foto: Calella Film Festival

El festival de cinema calellenc ha fet una crida a través d’internet i les xarxes socials per demanar voluntaris per cobrir diferents seccions del Festival. El director del Calella Film Festival, Jonathan Ruíz, ha detallat que no cal cap tipus de formació, únicament tenir més de 14 anys i interès en el món del cinema.

En una entrevista a l’Info Vespre, Ruíz ha explicat quines són les vacants a cobrir.

“Necessitem per producció per fer la gala; per si fem algun rodatge; també necessitem a audiovisual per fer muntatge dels vídeos; també de comunicació, de les xarxes socials, que és molt important, sobretot la setmana aquesta del festival, que nosaltres no podem fer-ho tot, per penjar vídeos a Instagram, a Facebook; també per fer gestió dels convidats que venen, quin dia venen; ajuda en sala, pels tiquets; rodatge; i organització”

Per a col·laborar, cal enviar un correu electrònic a info@calellafilmfestival.com adjuntant el currículum, perquè els organitzadors ubiquin a les persones segons les seves característiques i interessos. Ruíz ha explicat que a finals del mes de febrer es realitzarà una reunió presencial a la Sala Mozart, escenari del festival, per donar més informació sobre l’esdeveniment a les persones que hagin sol·licitat participar.

A un mes de tancar la convocatòria, Ruíz ha indicat que han rebut més de 60 pel·lícules. També ha anunciat el primer nom dels membres del jurat, el presentador del programa Pasapalabra, Christian Gálvez. Així ho va revelar el director del jurat, l’actor calellenc Juli Fàbregas, al programa de Telecinco.

Tot i no especificar noms, també ha avançat que s’està tancant un segon nom: un home amb 9 Premis Goya que també ha estat seleccionat als Òscar.

“Hem rebut 60 pel·lícules. Ara ja podem dir també que tenim en Christian Gálvez de jurat i tenim dos més que anirem dient a mesura que ens confirmin. Tenim un, gairebé tancat, que no podem dir qui és, però que té 9 Goya, també estava seleccionat als Òscar. Tenim un jurat molt potent”

Enguany, el Calella Film Festival es celebrarà del 22 de juny a l’1 de juliol.

A continuació podeu recuperar l’entrevista íntegra al director del Calella Film Festival, Jonathan Ruíz.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat