El Calella Film Festival entrega avui els premis Low Budget i Creative Rosebud Awards

Imatge d'arxiu

Són les dues seccions competitives del festival calellenc, que encara la recta final de la segona edició, encara amb projeccions previstes per aquest dissabte i demà diumenge. La cerimònia tindrà lloc a les set de la tarda al Teatre de la Sala Mozart, amb accés lliure i gratuït.

creative_rosebud_awards

Ebre, del bressol a la batalla
, de Román Parrado competeix en en la secció Creative Rosebud Awards amb dues pel·lícules que es projectaran aquest dissabte. We are never alone, del directoc txec Petr Vaclav, i Quatredonteta, una pel·lícula protagonitzada per José Sacristán i dirigida per Pol Rodríguez.

Es podran veure a les cinc de la tarda i a les vuit del vespre respectivament, un cop finalitzi la cerimònia de lliurament de premis de les seccions oficials del Calella Film Festival.

lowbudget

Dins la secció Low Budget, de produccions fetes amb baix pressupost, hi ha vuit pel·lícules en competició: La mano invisible, Bajo la rosa, Smoking Club (129 normas), Patria, Andrés lee y escribe, Argi, Family member y Number.

Gomina a dojo per la nit de cinema a la fresca

El Beach Festival confia en un clàssic dels musicals per a la gran pantalla per tancar la nit del dissabte. Explica la història d’amor que neix al llarg de l’estiu entre la Sandy i el Danny, interpretats per Olivia Newton John i John Travolta, membres de les bandes juvenils Pink Ladies i T-Birds.

En acabar la projecció (22.00h), arrencarà llavors la festa de tancament del Calella Film Festival amb la Grease Party, al matix Xiri9 de la Platja Gran. Inclourà una festa de disfresses temàtica amb premis especials.

El Límit 48h més es fallarà diumenge

A les cinc de la tarda, aquest diumenge a la Sala Mozart, es projectaran tots els treballs participants al concurs Límit 48h més. Aquesta secció oficial del Calella Film Festival, dirigida als cinèfils i futurs realitzadors, compta amb la col·laboració de Ràdio Calella TV que ofereix els equips d’edició als concursants.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *