El Far de Calella, un dels atractius destacats en la nova guia turística del maresme

mapa_maresme

El Far de Calella és un dels atractius arquitectònics promocionats en el nou mapa turístic del Maresme. Una nova guia elaborada pel Consorci de Promoció Turística on es destaquen els principals atractius de cadascuna de les 30 localitats de la comarca. Cada població apareix representada amb un dels seus elements més característics, així com trets distintius del Maresme. El disseny i les il·lustracions han anat a càrrec de la dissenyadora calellenca Marina Turró.

A Calella en destaca el Far, mentre que a Pineda Can Comas. A Sant Pol l’ermita de Sant Pau, a Palafolls el castell, a Santa Susanna Can Ratès i a Mataró la Nau Gaudí. En total al mapa hi apareixen 28 atractius turístics; des d’elements arquitectònics, a rutes per passejar pels camins i senders de la comarca, fins a productes de proximitat i km 0, com les maduixes o els pèsols.
Segons el mateix Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme, el mapa fa un recorregut amable i didàctic per la comarca, que demostra per què el Maresme té la particularitat de ser de mar i de muntanya. A banda dels principals reclams turístics, també apareixen les carretes N-II i C-32, les principals vies d’unió de tots els pobles de la comarca.
La il·lustració també disposa d’un codi QR que redirigeix a l’usuari a l’aplicació Google Maps, on apareixen tots els recursos georeferenciats.

En total s’han imprès 450 blocs en format D3 de sobretaula que seran repartits per les oficines de turisme, punts d’informació i també càmpings i hotels. També s’han editat 6.000 unitats en format plegat, que es destinaran a fires de turisme i altres esdeveniments.

L’objectiu de tot plegat és que els visitants i maresmencs puguin conèixer millor la comarca i tots els seus atractius. Una bona eina per gaudir del territori en èpoques de confinament comarcal.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat