El calellenc, Jordi Pascual, escollit Hereu Comarcal del Maresme

image_6487327

El pubillatge maresmenc ha nomenat aquest dissabte els seus nous integrants, després d’un any 2021 on Ruth Maresma, Oriol de Antonio, Marta Rocamora, Ricard Zanca Ariadna Soler i Joan Grèbol han fet una feina excepcional tot i les dificultats que va ocasionar la pandèmia de la Covid-19.

A l’acte que s’ha celebrat aquesta tarda al Passeig Manuel Puigvert, s’ha donat relleu a aquests sis càrrecs en una celebració on hi ha assistit membres del pubillatge d’arreu de Catalunya, representants de poblacions, representants comarcals i també nacionals, entre aquests, la pubilla de Cartalunya, Marta Ferret, qui juntament amb Gerard Badi ha agraït la gran labor del pubillatge maresmenc de 2021:

Creiem que és de vital importància continuar amb el petit gra de sorra que suposa el pubillatge en el pont que suposa el pubillatge entre els joves i els seus pobles, un pont de tolerància que ens porta a una millor societat. Aquí, al Maresme hem trobat aquest pont. Heu demostrat que el Maresme compleix amb tots aquests valors. Heu aconseguit recuperar el pubillatge a diferents poblacions i heu fet molts esforços per cohesionar la comarca.

Seguidament, els càrrecs sortint s’han acomiadat emocionats i emocionades de les seves funcions en el pubillatge comarcal maresmenc i han reivindicat el paper que juga el pubillatge dins la societat.

Un cop finalitzat entre llàgrimes l’acomiadament dels sis representants del Maresme, ha estat el moment de conèixer quins serien els escollits per a agafar el testimoni. A l’edició d’enguany, només hi havia sis candidats, de manera que tots i totes tenien un lloc garantit.

Cristina Agell, juntament amb els sortints, l’encarregada de donar pas a la presa dels diferents càrrecs, que han quedat repartits de la següent manera:

Segon Fadrí: Txetxu Armijo

Segona Dama: Aina Ponsdomènech

Primer Fadrí: Arnau Gómez

Primera Dama: Candela Baca

Hereu: Jordi Pascual

Pubilla: Gemma Giménez

En ser escollit, l’Hereu calellenc Jordi Pascual, ha volgut dedicar unes paraules d’agraïment per als seus companys i s’ha mostrat ple d’orgull de poder tornar aquest títol a Calella:

Estic molt sorprès, sabia que el Txetxu i l’Arnau ho farien molt bé i era difícil ser-ho. Estic molt content de ser Hereu del maresme després de tants anys que a Calella no hi hagués un Hereu Comarcal.

Finalment, l’alcalde de Calella, Marc Buch, després de fondre’s en una emotiva abraçada amb Jordi Pascual, ha volgut dedicar unes sentides paraules al nou pubillatge comarcal:

Al pubillatge, quan el mires des de fora et preguntes què és. Però quan t’ho mires bé veus que sí que és pràctic. Els símbols de país ens identifiquen. Per això us dono les gràcies per presentar-vos i passar un any representant el vostre poble i país. A Catalunya fa temps que ens ataquen per terra mar i aire i els símbols són molt importants. Vull felicitar als representants del Maresme que marxen. Vull agrair molt a feina que feu i també als pares que els i les acompanyeu a tot arreu.

Així doncs, el Maresme ja té els seus nous representats comarcals i després d’onze anys, Calella torna a tenir un Hereu al pubillatge maresmenc.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *