Jordi Valls, nou director d’Atenció Sociosanitària de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva

La Corporació de Salut del Maresme i la Selva ha nomenat Jordi Valls com a nou director d’Atenció Sociosanitària dels quatre dispositius que té l’organisme, amb 261 llits en total. 65 dels quals estan a l’Hospital Sant Jaume de Calella, 12 al comarcal de Blanes, 104 a l’Asil Sant Jaume de Blanes i altres 80 al sociosanitari de Lloret de Mar. Tindrà la missió d’unificar criteris i directrius per a tots ells.

El nou equip directiu de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva, amb Iñaki Garcia Bernis al capdavant, ha decidit situar l’atenció sociosanitària com una de les línies estratègiques de l’organisme. És per això que ha creat el càrrec de director de l’àmbit i n’ha nomenat Jordi Valls, el que era el responsable del programa PADES de cures pal·liatives de l’Alt Maresme.

Sobre el seu perfil professional i les funcions que desenvoluparà n’ha parlat a Ràdio Calella TV la directora mèdica de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva, la doctora Roser Anglès.

Tenim tres línies: l’atenció primària, que és específica; l’altre és l’hospitalària o especialitzada; i la tercera, la sociosanitària. Fins ara no tenia una direcció que integrés tots els dispositius, i ara ho hem cregut necessari (…) Creiem que hem encertat amb la persona escollida, és talent que té la Corporació i treballa amb nosaltres des del 2002. Ja ha desenvolupat altres càrrecs de responsabilitat i de direcció. La feina que li demanem, ell l’ha fet i això és garantir d’èxit.

La Corporació de Salut del Maresme i la Selva disposa de 261 llits per a l’atenció sociosanitària, repartits entre els hospitals comarcals de Calella i Blanes, l’Asil de Blanes i el sociosanitari de Lloret de Mar.

En relació a les queixes d’usuaris pel mal estat de les instal·lacions del centre calellenc, la directora mèdica ha recordat que s’està elaborant un Pla per determinar les inversions necessàries que també recollirà els dèficits en aquest àmbit.

S’està elaborant un Pla estratègic en coordinació amb la Regió Sanitària de Girona i properament es plantejarà una proposta d’actuació en aquest àmbit, també en el sociosanitari, per descomptat.

Aquest pla estratègic per revertir el dèficit de finançament de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva s’hauria de presentar abans del 2019.

A continuació podeu escoltar íntegrament l’entrevista a la directora mèdica de la CSMS, Roser Anglès. 

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *