El Carrilet obre les preinscripcions per al curs 2019-2020

carrilet

Aquesta setmana ha començat el període per fer la preinscripció a l’escola bressol municipal El Carrilet de cara al curs 2019-2020, que finalitzarà el 24 de maig. Les sol·licituds s’han de fer de manera presencial a les instal·lacions de l’antiga biblioteca Costa i Fornaguera, de dilluns a divendres de 10 a 12h. És requisit indispensable per entrar al centre que l’infant estigui degudament vacunat si no és per causes mèdiques.

Per al pròxim curs, s’ofereixen 8 places per a nens i nenes de 0 a 1 any, 31 places d’1 a 2 anys i 20 places de 2 a 3 anys.

Per a la preinscripció cal aportar la següent documentació: el llibre de família (original i fotocòpia) o altres documents relatius a la filiació, i DNI o el NIE de la persona sol·licitant (original i fotocopia).

Les places s’atorgaran en funció d’uns barems de puntuació. Es donaran 40 punts per germans escolaritzats al centre o que els pares o tutors hi treballen. Altres 30 punts si es viu a Calella, 20 si es treballa a la població. Els infants amb pare i mare que tinguin la condició laboral activa rebran 15 punts. Ser beneficiari de la Renda Garantida de Ciutadania o tenir una discapacitat igual o superior al 30%, de l’infant, d’un germà o pare o mare dona 10 punts. En cas d’empat, s’aplicarà el criteri de família nombrosa o monoparental, que suposa rebre altres 15 punts.

El 4 de juny es publicaran les llistes provisionals amb el resultat de les puntuacions, i l’endemà s’hi podran presentar reclamacions. El 17 de juny es publicaran les llistes definitives i el període de matriculació serà del 19 al 26 de juny.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat