La síndica municipal demanarà al nou govern senyalització de zona 30 a cada cantonada

La síndica municipal, Sílvia López, demanarà al nou govern municipal que senyalitzi a cada cantonada del nucli urbà la prohibició de circular a més de 30 quilòmetres per hora. Aquesta és una actuació que farà la síndica ofici davant la constatació que molts vehicles excedeixen aquesta velocitat en zones compatides amb vianants, amb el perill que aquesta conducta al voltant comporta.

És una de les propostes que Sílvia López posarà sobre la taula quan el nou govern sortit de les eleccions del proper 26 de maig comenci a treballar. És una de les peticions que la síndica posa la taula avui quan tot just fa un any que va prendre possessió del seu càrrec.

Establir la senyalització de zona 30 a cada cantonada. Això requerirà una inversió econòmica però jo crec que com en altres poblacions resultaria perquè és una manera de que els vehicles es donin compte de que si fan una infracció podran ser sancionats. Encara no ho he fet perquè ara estem en temps d’eleccions, però és una de les actuacions d’ofici que quan estigui constituït el nou ajuntament és una de les reunions que tindria pendent amb el grup de portaveus de partits polítics

La síndica també ha explicat al programa La Ciutat de Ràdio Calella TV que espera que s’endureixi l’ordenança pel que fa a deixar els excrements de gos a la via pública. Diu Sílvia López que és estricta pel que fa a les caques però poc pel que fa als orins.

Pel que fa a les reclamacions i queixes més recurrents que fan els calellencs, López ha posat de relleu la lentitud de l’administració. Un bon exemple, ha explicat Sílvia López, és pel retorn de les taxes, que un cop les queixes excedeixen l’àmbit de l’oficina tributària de Calella i passen a Mataró, poden tardar fins a dos anys a donar resposta.

Quan has pagat una taxa i has de fer una reclamació i t’ho han de tornar, quan el tràmit deixar de ser a l’oficina tributària de Calella i passa a Mataró s’eternitza. Això és una queixa molt constant que tinc, sobretot és quan passen a l’oficina de Mataró, que és on es deu recollir tota la documentació i s’endarrereix molt. Un tràmit per obtenir una resposta una persona es pot haver d’esperar dos anys

López ha atès una trentena de consultes i queixes durant aquest any. A banda del tema de les taxes i la neteja, un altre dels temes que més preocupen als calellencs són els sorolls.

Podeu escoltar l’entrevista que li hem fet a Sílvia López per fer balanç d’aquest any al càrrec al programa La Ciutat de Ràdio Calella TV aquí :

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *