El casal d’estiu de l’Escola Pia de Calella balla una flashmob solidària

flashmob escola pia

El casal d’estiu de l’Escola Pia ha enregistrat una flashmob a la plaça de l’Ajuntament amb l’objectiu d’aconseguir diners per CalellaxRefugiats. Nens, nenes i monitors han ballat al ritme de Doctor Prats envoltats dels pares i mares.

La directora del casal, Mariceli Santarén ha explicat perquè han decidit recaptar diners per l’entitat solidària calellenca.

Doncs hem decidit al casal de l’escola Pia fer una flashmob per recaptar diners pels refugiats, perquè el casal d’aquest any va sobre el mar i així com un any ho vam fer per la Oncolliga que vam recaptar diners perquè a més a més sortíem en el seu calendari, doncs aquest any em decidit fer-ho per aquesta sociació i a més a més una de les nostres monitores en forma part i volem conscienciar el nens sobre el que està passant al món i aquesta és una de les maneres en la qual creiem que podem ajudar nosaltres.

Amb aquest objectiu, els nens i nenes han passat amb unes guardioles entre assistents després de l’actuació.

Han ballat una cançó a la plaça de l’ajuntament i ara estan passant els monitors i els nanos entra les famílies i la gent que va pel carrer per recaptar diners.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat