[AMPLIACIÓ] El CB Calella farà el pregó de Festa Major de la Minerva

L’entitat esportiva s’encarregarà del missatge que es pronuncia des del balcó principal de l’Ajuntament de Calella amb el qual es donarà oficialment per inaugurats els quatre dies de festa a la ciutat. Se’ls ha escollit coincidint amb el fet que aquest 2018 se celebren 90 ays de bàsquet a la ciutat i Calella ha estat designada Ciutat del Bàsquet Català.

El pregó d’inici de la Festa Major de la Minerva es farà el divendres 21 de setembre a la nit. I enguany, els encarregats d’obrir oficialment la festa seran la gent del bàsquet de Calella. El seu missatge anirà seguit de l’actuació de les figures de la Colla de Geganters i Grallers de Calella. Un dels moments més esperats és el ball de festa major que fan els gegants Quirze i la Minerva al mig de la plaça de l’Ajuntament.

Aquest serà el tercer any consecutiu que l’esport marcarà l’arrencada dels dies de festa gran a Calella: el 2017 es va commemorar el 25è aniversari dels Jocs Olímpics de Barcelona i el 2016, el centenari del CF Calella.

Encara no s’ha fet pública l’agenda d’activitats de Festa Major, a excepció de la programació de Barraques que va avançar Ràdio Calella TV. Pujaran a l’escenari de l’envelat de platja alguns dels grups més importants de l’escena musical catalana del moment: Catarres, Els Amics de les Arts, Buhos i l’orquestra Di-versiones.

 

Albert Perarnau, vocal de l’àrea social del CB Calella, n’ha parlat a l’Info Migdia de Ràdio Calella TV. 

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.