Comença la selectivitat de setembre

Imatge d'arxiu

Des d’avui i fins dijous, 5.431 estudiants faran les proves d’accés a la universitat en la convocatòria extraordinària de setembre. 300 ho fan amb l’objectiu de millorar la nota i entrar a la carrera que desitgen. Els resultats es podran consultar a partir del 18 de setembre. La preinscripció es podrà fer els dies 19 i 20 de setembre.

Els exàmens de setembre de la selectivitat es faran cada dia, fins dijous, en horari de matí i tarda. La jornada ha començat avui amb dues assignatures de la fase general: llengua castellana i literatura i llengua catalana i literatura; i de l’específica: economia d’empresa, història de la filosofia, química, anàlisi musical, dibuix tècnic i literatura castellana.

Demà dimecres, els alumnes s’examinaran d’història, llengua estrangera, ciències de la terra i del medi ambient, fonament de les arts, matemàtiques aplicades a la ciències socials, electrotècnica i història de l’art.

Per l’últim dia, dijous 6 de setembre, hi ha programats els exàmens de física, geografia, dibuix artístic, llatí, matemàtiques, biologia, cultura audiovisual, grec, disseny, literatura catalana i tecnologia industrial.

Els estudiants podran consultar el resultat de les proves a partir del dimarts 18 de setembre. La preinscripció universitària de setembre serà els dies 19 i 20 de setembre.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *