El CB Calella Fundació Miquel Valls organitza un autocar per anar a veure la final de diumenge

El Club Bàsquet Calella ha organitzat per aquest proper diumenge un autocar per a tots els entrenadors, jugadors, socis i el públic en general per anar a Santa Coloma de Gramenet a animar al Sènior Fundació Miquel Valls en el seu últim partit de la Lliga 2016-17 i en el qual s’hi juguen l’ascens a Segona Catalana.

Després de la derrota inesperada del Boet Mataró a casa contra l’Ademar Sarau i la victòria dels verd-i-taronges davant el CB Vilassar de Mar aquest diumenge, el club calellenc ha decidit organitzar un autocar de 72 places gratuït per a tots els familiars i aficionats. Els jugadors i els seus familiars viatjaran en un altre autocar.

El bus sortirà a les 16:15h des de l’Oficina de Turisme, segons ha informat el CB Calella en un comunicat oficial a través de les xarxes socials.

Els interessants hauran de fer la reserva via WhatsApp al telèfon 657.971.715 (Paco García), o bé fer la reserva al Pavelló Municipal d’Esports el dimecres o divendres entre les 17:30h i les 20:30h. És respectarà rigorosament l’ordre d’inscripció de la reserva de places, segons s’indica en el mateix comunicat.

El Club Bàsquet Calella demana a tots els seus seguidors que hi assisteixin amb una samarreta taronja per tal d’animar i fer més vistosa la graderia.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *