ERC emplaça al Govern Municipal a repensar el final d’obra a la Plaça Catalunya

plaça_catalunya_obres_participatius_font1

ERC demana al govern municipal que no doni per acabades les obres de la Plaça Catalunya i en millori alguns aspectes, tal i com reclama l’associació veïnal.

El grup municipal d’ERC ha fet arribar al regidor de Participació Ciutadana de l’Ajuntament de Calella, Marc Buch, les millores que creuen que cal acabar de fer a la Plaça Catalunya per tal de poder donar els treballs fets com a satisfactoris. Se sumen a la petició veïnal de posar més bancs, així com posar més llums al parterre central. Per altra banda demana que es repinti de nou l’àrea del sortidor, on hi ha pintura blava antiga, que no és uniforme, i han vist que la pedra del voltant està malmesa en algun tram. ERC també diu que la paret que envolta el parterre central està només arrebossada i s’hauria de pintar.

En el seu conjunt, als republicans els sembla poc curós i una manca de consideració donar per finalitzades unes obres on el grup hi troba mancances importants. Una darrera consideració que fa el partit majoritari de l’oposició a l’Ajuntament de Calella és és que el manteniment de la jardineria central, dels arbres de la plaça, i de la sorra, són actuacions que, al seu entendre, formen part del manteniment habitual de qualsevol espai públic de la ciutat, i per tant hauria d’anar a càrrec de l’ajuntament sense incloure-les en cap procés excepcional.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat