El CB Calella ha estat a punt de donar donar la sorpresa

El CB Calella ha perdut 67-65 a la pista del líder invicte,el Premià que porta 24 victòries es 24 partits.
Els calellencs no han entrat bé al partit, d’inici han rebut un parcial de 18-4. Tot i aquest inici els nostres han reaccionat i s’ha arribat al final del primer quart 20-15. El segon parcial el partit ha seguit la mateixa tònica, a la mitja part el marcador reflectia un ajustat 40-36.

A la represa els locals han pogut augmentar la diferència 57-49 al final del tercer temps. Els 5 primers minuts del darrer quart el Premia ha mantingut l’avantatge de 9 punts (64-55). Però aquí ha arribat el millor moment dels nostres que amb un parcial de 0-12 s’han posat per davant 64-65 a manca de només un minut pel final. Però el líder ha estat mes encertat que el Calella i ha acabat guanyant l’encontre.